GastouderopvangOpvang
Logo AnneroosLogo Anneroos
Gastouderopvang is een professionele vorm
van kinderopvang bij u óf bij de gastouder thuis
Bara Neem contact op Ik ben Bara, een van nature vrolijke en spontane jonge vrouw. Met o.a. veel oppaservaring heb ik besloten dat ik met kinderen wil werken. Ikvolg hiertoe de opleiding pedagogisch werker in de kinderopvang en verwacht die binnenkort af te ronden. In de tussentijd werk ik als gastouder aan huis. Ik werk graag bij gezinnen die in de buurt van een park of een grote speeltuin wonen en veel speelgoed hebben, zodat ik de kinderen een interessante dag kan aanbieden..

Profiel

Bara 25 n.v.t.

Mijn werkdagen

Niet beschikbaar
 
Beschikbaar
 
Ochtend
Middag
Avond
 
 
 
 
MA
 
 
 
DI
 
 
 
WO
 
 
 
DO
 
 
 
VR
 
 
 
ZA
 
 
 
ZO

Gegevens

Bij het gastgezin 2019 registratie volgt na 1ste goede match Jan van Scorelstraat 138 3583 CT Utrecht Mijn gemiddeld uurtarief is afhankelijk van de samenstelling (0-4 jaar of 4-13 jaar) de groep kinderen. 0-13 jaar Helpende Welzijn niveau 2, Pedagogisch werker kinderopvang (nog niet afgerond) ja nee

Wat heb ik te bieden?

Ik werk graag bij gezinnen die verschillende soorten speelgoed hebben. Denk aan boeken, muziek instrumenten, dieren, knutselmaterialen, bouwmatrialen (bv lego, knex, blokken, magneten etc), poppen, autootjes, buitenspeelgoed. n.v.t. n.v.t. Ik ga graag met kinderen op stap. Bijvoorbeeld een wandeling naar een park, een speeltuin of biblioteek in de buurt. Ik ben in het bezit van een rijbewijs.
Neem direct contact
op met BaraContact
Terug naar boven
Menu

Verstuur een bericht

Created by Clic